Hol vannak a normális nők?

Hol vannak a normális nők?

Na most komolyan… Senki ne sértődjön meg, nem ez a célom, de feltennék egy egyszerű kérdést: hol vannak a normális nők? (tudom azok velem, nem állnak szóba, de ez egy más kérdés)…

Nem azokról, a tizen-huszonéves fiatalokról beszélek akiket elítélünk az erkölcseik, vagy az életvitelük miatt, hanem azokról akik elítélik őket. Az a korosztály aki már felnőtt, érett ember, öntudatos nő, nem lehet megszédíteni akármivel és tudja, hogy mit akar… elvileg tele kellene lennünk ilyenekkel.

Ehhez képest az elmúlt évek “élményei” alapján azt kell mondanom, hogy pont ők azok akik mára a legmegbízhatatlanabbá váltak (részben személyes, részben másoktól hallott “élmények” alapján ). Akikről azt gondolná az ember, hogy már a stabilitást, a biztonságot keresik, mert túl vannak néhány rossz kapcsolaton, pont őközöttük vannak a legnagyobb arányban azok, akik mára szeleburdibbá váltak, mint egy 15 éves bakfis.

Én elhiszem, hogy 30-35 felett már mindenki újra akarja élni a fiatalságát és bepótolni amit anno elmulasztott, azt is megértem, hogy egy középkor felé haladó nőnek szüksége van a folyamatos megerősítésre, de biztos, hogy a legjobb módszer erre, az ha ilyenkor veszíti el a hitelét, amikor úgymond már “nem sok dobása van”?

Folyamatosan hallom (és sajnos tapasztalom is), hogy ezen korosztály képviselői olyan -jórészt céltalan és értelmetlen- kalandokba mennek bele, ami egy tininek sem válna becsületére. Még mielőtt valaki hímsovinizmussal vádolna (persze nyilván van benne, hiszen az vagyok), tudom, hogy a férfiak sem szentek. Sőt… De amíg egy pasi sokkal nehezebben állapodik meg (és a boldogító igen erre nem garancia), amint eljut arra a szintre, hogy őszintén ragaszkodik valakihez, onnantól többnyire betonbiztosnak mondhatók az érzelmei. Ugyanakkor a fent említett képviselői a szebbik nemnek, addigra akarják megmutatni, hogy ők még mindig olyanok mint egy csitri és szinte büszkék arra, hogy úgy is viselkednek.
Párkapcsolat mellett vígan flörtölnek, egyik semmitmondó kapcsolatból a másikba ugranak és úgy keresik az “igazit”, hogy közben esélyt sem adnak önmaguknak arra, hogy megtalálják. Nem egy személyes ismerősöm van, aki ezt nyíltan beismeri és bevallja, hogy élvezi ezt az életvitelt, mert meg van győződve róla, hogy ez még mindig jól áll neki.

Ami még bizonyos fokig elfogadható is lenne, ha közben nem ők lennének, akik a leghangosabban szidják a “mai fiatalokat”, akik erkölcstelenek és akik fennen hirdetik, hogy nincs normális pasi. Miért nő van? Természetesen vannak kivételek, ezért még egyszer elnézést kérek az általánosításért, mindössze arra szerettem volna rámutatni, hogy azok a férfiak, akik az említett hölgyek számára potenciális “prédát” jelenthetnek, szintén nem nyeretlen kétévesek már, és a viselkedésüknek megfelelően fogják kezelni őket. Azután eltelik még 5-10-15 év és lehet majd kesergni azon milyen szemetek a pasik, mert egy normálisat sem sikerült találni és megszokni azt a nem túl hízelgő cimkét amit rájuk akasztott a társadalom.

Nem az miatt amit – esetleg- fiatalon műveltek, hanem azért amit már akkor tettek, amikor felnőtt emberként eljátszották azt, amitől nővé érhettek volna a környezetük szemében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: